Müslis Orry "Leia"

Leia ca 3,5 mångader.

Leia, lite över fem månader.Nu äntligen ska vår andra prinsessa få en egen sida, det är ju så mycket när de är valp, tiden rinner iväg.
Vi har ju mormor "Amie" här till "Leia" och blivit så förtjusta i rasen, så när vår dotter Lisa köpte en valp blev valpsuget stort. Ringde och frågade om det fanns någon valp kvar, men nej de var bokade alla, kände att det var väl inte meningen att vi skulle ha en liten valp. Men efter ett par veckor fick vi ett samtal från uppfödaren det fanns en valp till oss.
Så på min födelsedag/pensionsdag hämtade vi hem den sötaste lilla varelse man kunde tänka sig.
Hade glömt hur det var att ha valp, jisses så mycket springade ut både natt o dag, men nu är det glömt. Fast nu har stadiet att hoppa upp och undersöka lite överallt, upp på bordet och sedan sitta och skrika när hon inte kan hoppa ner.
Glömde ju att skriva när hon är född, det är 20180301, så när jag skriver detta är hon lite över fem månader.
Vi har ställt ut henne två gånger i valpklass 4 - 6 månader och hon har placerat sig som BIS 4:a och BIS 2:a. Säkert ca tio år sedan vi ställde ut hund, nu är det Lisa som får vara handler och det funkar bra. Det blev mersmak på utställningar, så någon större blir det väl framåt, nu är det mindre vi börjat på.

Leia lite över fem månader.
Handlern Lisa med Leia i Ronneby 20180811
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS